emmyisingapore.blogg.se

Det här är bloggen om min utbytestermin i Singapore där jag studerar Nationalekonomi vid National University of Singapore.

Skola och familjehäng

Publicerad 2014-10-30 05:26:00 i Allmänt,

Efter tisdagens långa skoldag kom familjen bort för att testa en indisk restauran nära campus som jag blivit rekomenderad av en kompis, vi blev inte besvikna! Det bjöds fantastiskt goda indiska grytor, vi testade både lamm, kyckling och fisk tillsammans med nybakat naanbröd och juicer och lassi-drinkar. Efter maten blev det llite hemmamys med kortspel innan det var läggdas.
Onsdagen innebar skoldag igen för mig för att inte missa de obligatoriska tutorialsen. Dagens lektion var ganska soft, det var dags för ännu en lek, denna gång med m&m godisar och det var fritt fram att äta några under tiden. När kvällen närmade sig var det dags att introducera ladies night för Elin vilket började med middag och sedan vin och massor med snacks med Mabel. Framme på Marina Bay Sands mötte vi upp Isabelle och en annan tjej innan vi tog hissen upp till takvåningen. Klubben "Ku de Ta" bjöd på en riktigt bra kväll! Bra musik och fantastisk utsikt med stjärnhimlen nära bidrar en hel del till stämningen! Vi dansade på i ett par timmar tills vi var så pass trötta att det var dags att bege sig hemåt för att sova. 



Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela