emmyisingapore.blogg.se

Det här är bloggen om min utbytestermin i Singapore där jag studerar Nationalekonomi vid National University of Singapore.

Hejdå Singapore, Hej Thailand!

Publicerad 2014-12-06 02:55:00 i Allmänt,

Då har dagen plötsligt kommit, dagen då det är dags att lämna Singapore för denna gången. Vaknade till en vackert blå himmel och var taggad på en sista dag vid poolen, den planen gick dock i kras när regnet två timmar senare bara öste ner. Hoppas det håller uppe lite senare så att jag kan ta en promenaad senare. När jag kom ut i köket i morse så var det mörkt i kylen, jag märkte sedan att inte heller micorn fungerade. Testade lyfta ner den och sätta den i andra eluttag men insåg snart att elen inte fungerade någonstans. Lite jobbigt läge eftersom jag just skulle micra min gröt men det löste sig senare efter att ha kallat upp en vaktmästare. Denna dagen lär förmodligen bli en ända lång dag av väntan. Ska bege mig till flygplatsen vid 4 för att sedan flyga vid 7. Vill bara komma fram till hotellet i Thailand nu och gå och lägga mig så att det kan bli söndag och jag äntligen får möta upp Björn på flygplatsen!
 
För de som är intresserade av att läsa vad vi hittar på i Thailand och Malaysia under våra fem veckors semester så kommer det att dokumenteras på: www.julithailand.blogg.se :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela