emmyisingapore.blogg.se

Det här är bloggen om min utbytestermin i Singapore där jag studerar Nationalekonomi vid National University of Singapore.

Kuala Lumpur del 2

Publicerad 2014-08-31 14:00:16 i Allmänt,

Väl tillbaka får China town bagav vi oss på jakt efter en supermarket för att inhandla lite dryck för kvällen. Jag hittade något som kallades "dark cider" som jag valde att testa eftersom jag aldrig hör talas om det förut. Lite chips fick även följa med hem till förfesten. Alla 60 personer som är med på resan träffades i en av lägenheterna för att förfesta, det var minst sagt lite kaos! Ljudnivån var hög och någon sprang runt med en vattenpistol fylld med vodka. Jag var nog lite för trött och krasslig för att orka haka på de andras tempo så blev lite jobbigt efter en stund.  Både jag och Linnéa kände oss inte helt hundra så tillsammans med Laura stack vi till donken när de andra drog till klubben. 





 tt välja en ordentlig natts sömn framför en fest var verkligen ett bra beslut för jag mår så mycket bättre idag och jag sov verkligen som en stock! Kan ha varit den bästa nattens sömn sedan jag flög till Asien! Idag är det Malaysias nationaldag, är tydligen lite parader och så men de började alldeles för tidigt för att vara värda att gå och se. Efter att ha sovit tills jag vaknade självmant begav jag mig i stället iväg för lite shopping i centret som ligger i samma byggnad som hotellet. Köpte två klänningar för ca 140kr, helt ok alltså! Kan förstå varför en del åker hit en hel helg enbart för att shoppa, synd att platsen i väskan är begränsad. Klockan 12 var det dags för utcheckning och hela gruppen mötte upp igen för vidare information om hemresa. Efterso många magar kurrade begav jag och mina rumskompisar iväg på jakt efter lunch. Vi åt typiskt malaysiskt bröd och jag valde att ha en bläckfiskgryta och böngroddar till. Mätta och glada var alla taggade på att gå i fler affärer vilket blev dagens nöje fram tills det var dags att ses 16.30 för hemresa. Fick även se lite av en dansuppvisning mitt på gatan. Är ganska trött nu igen men hoppas jag inte somnar direkt så att jag hinner se lite av omgivningarna utanför fönstret. Vi kommer hem i god tid för att få en god natts sömn innan nästa skolveckan börjar i alla fall. I morgon är det en väldigt speciell dag, men mer om det i morgon. 

Shoppingcentret "the Pavillion"
Dansare på gatan, i bakrunden syns Farenheit 88 där vi bodde.

Här kommer lite fler allmänna bilder från resan

Utsikten från hotellet, min grupp bodde på 19:e våningen. 
Det är pågående byggarbeten precis överallt!
Utanför hotellet
Utsikt från bussen

Marshmellows klubbor, macarones och andra färgglada sötsaker




Inuti Batu caves
Trött gäng vid ankomst 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela